MANDONGUILLES AMB PÈSOLS I CARXOFA AMB SALSA DE TOMATA I CEBA
Avui l’àvia per dinar ens ha fet aquest plat.
Ingredients:
Un grapat de pèsols
Unes quantes carxofes
1 Ceba
1 Tomata
Oli
Farina
Unes quantes mandonguilles
Picada d’all i julivert
Sal
Preparació:
Fregim les mandonguilles amb una mica d’oli a la paella que quedin rossetes i una mica
d’all i julivert i les guardem.
d’all i julivert i les guardem.
Després bullim les carxofes i les enfarinem. Les passem per la paella que quedin també
rosses i ho guardem.
Tallem la tomata i la ceba i ho passem per la paella amb una mica d’oli per fer el sofregit.
Posem els pèsols a bullir amb una mica de sal.
Un cop bullits agafem una cassola i ho barregem tot. Els pèsols, les carxofes,
les mandonguilles i el sofregit, ho deixem coure una estona tot junt i llest.
Bon Profit!
Irene
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada